02
aug
2018
linkkatalógus

A BP1100 szeméttömörítő géppel jelentősen spórolhat

Mit szólna, ha 4 kuka helyett csak egyre lenne szüksége ugyanakkora mennyiségű szemét tárolására?

Az LSM szeméttömörítőjével mindössze fél perc alatt akár öt darab kuka tartalmát tudja egy kukányi szemétté lepréselni, így a szállítási költségek is jelentősen csökkenthetők. A szemétprés 1100 literes konténerek hulladékának tömörítésére lett kialakítva, de beállítható többféle kukához is. Az akár 75%-os tömörítési aránnyal cége nagy mértékben csökkentheti a hulladékszállítási költségeket, így minden olyan helyre ajánlott, ahol sok szemét termelődik és kukákban történik a tárolás, szállítás.

Az LSM szeméttömörítő gépe több, mint 20 év folyamatos tervezőmunka fejlesztés eredménye, alacsony energiafogyasztásával és kis méretével kiemelkedik versenytársai közül. 4 tonnás tömörítő erejű szemétprés választható kiegészítői a beépített mérleg, napelemes kialakítás és három fázisú motor. Megvásárolható és bérleti konstrukcióban is elérhető, részletekért látogasson el az LSM Hungary weblapjára!

Amennyiben Ön is a hatékony hulladékkezelés híve és szeretné csökkentei szemétkezelési költségeit, keresse fel weboldalunkat és kérjen ingyenes felmérést, konzultációt!

Honlap megtekintése: BP1100 szeméttömörítő és szemétprés
link: https://lsmhungary.hu/BP1100-Kontener-tomorito.html