30
okt
2018
virtuarium

Cinema Video Production - budapesti reklámfilm stúdió

Profi Cinema Video Production nevű reklámfilm stúdiónk Budapest belvárosában található. Szolgáltatásaink: reklámfilmek, cégbemutató PR filmek, termékbemutató videók, videoklipek, YouTube reklámfilmek és légi filmfelvételek készítése.
Az online videó nézés a lakossági internethasználat leggyorsabban fejlődő formája, a YouTube-on jelenleg több mint 6 milliárd órányi videót nézünk meg minden hónapban.
Egy jól elkészített reklámfilm a vállalkozás, intézmény, szervezet tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait mutatja be izgalmasan és érdekfeszítően legfeljebb egy percben. Mivel ez túl rövid idő a teljes marketing üzenet átadására, ezért érdemes több kisfilmet is készíteni a különböző tevékenységek, illetve termékek, szolgáltatások bemutatására.
Egy videofilm hatékony és gyors bemutatkozási lehetőséget biztosít viszonylag olcsón, amit különböző effektekkel, gyorsítással, lassítással, valamint drón felvételekkel teszünk látványossá és különlegessé.
A nézők egy jól sikerült reklámfilmre nem mint reklámra, hanem mint érdekes videofilmre tekintenek, ezért is fontos, hogy a Facebookon, a Youtube-on, Twitteren, Instagramon, illetve a többi közösségi oldalon egyaránt megjelenjünk, felkeltve ezzel a potenciális megrendelőink figyelmét.

Honlap megtekintése: Reklámfilm stúdió Budapesten
link: http://cinemavp.hu