11
dec
2019
virtuarium

Hogyan készül a legszebb női poppy köntös?

Amikor a kisvakond kamasz lett, meglátott a szomszédban egy gyönyörűszép, szexi poppy köntöst viselő vakondlányt, akibe egyből belezúgott, mint vak ló a szakadékba. Azóta rohangál körbe-körbe, mert Ő is ilyet szeretne, mégpedig unikornis mintával, ami azért nem a legegyszerűbb dolog a világon. Ekkor odarepül hozzá egy cuki pillangó, aki elküldi a rákhoz. Rák bácsi és a nádirigó felajánlják, hogy megvarrják a poppy köntöst, ha hoz vásznat. A Kisvakond sírdogálva töri a kobakját, hogy honnan szerezzen vásznat - de szerencséjére meghallja a szipogást a len, és öntözésért, gondozásért cserébe felajánlja a termését.
Amit a béka segít beáztatni, a Napocska megszárítja, a gólya csőrével megtöri, majd a süni tüskéivel kifésüli a lenrostokat. A pókok megfonják a textilszálakat, a hangyák szövőgépet építenek és megszövik, hogy Rák apó és a feketerigó elkészíthesse a pihe-puha poppy köntöst. A maradék fonalból pedig poppy hálóinget, pizsamát, kispárnát, plédet, csizmácskát és poppy mamuszt varrnak az erdő állatainak.
Ha Te is bársonyos tapintásra, kényeztetésre és igazi puhaságra vágysz, akkor gyere és vásárolj poppy webáruházunkban kapható gyönyörű és minőségi anyagokból készült női köntös kínálatunkból! A webshopunkban kapható női köntös, meleg pizsama, szexi hálóing, kényelmes mamusz, cuki kispárna, poppy bikini és pléd remek ajándék minden kedves hölgyvásárlónk számára!

Honlap megtekintése: női köntös
link: http://poppy-webshop.hu