28
ápr
2013
arbeit

Keressen pénzt Ön is Németországban

Vállalatunk megalapítása óta igen határozott megbecsülésre hivatott a Német munkavállalói állásbörzén. Több száz partnereink közt megtalálhatók a BMW AG, Deutsche Bahn AG, E.ON AG, Lear Corporation, Münchner Rück, Siemens AG, világszerte jól ismert vállalatok is. A jelenlegi németországi álláslehetőség jelentős lehetőségeket kínál az EU-s lakosoknak, így a magyar jól felkészült munkavállalóknak, specialistáknak, és betanított, alkalmi munkát igénylőknek is. Most remek Németországban a munkalehetőség, ugyanis a német munkaerő piacon most jóval többen mennek nyugdíjba, mint kezdenek munkát.

Az 1988-ban alapított vállalkozásunk Münchenben, Drezdában, Landshut, Regensburgban és a Müncheni légikikötőn üzemeltet székhelyet. A Müncheni Repülőtér nagyon sajátos és nagy esélyeket ajánl a beszélgetési nyelvismerettel rendelkezők részére. Egyszerű betanított tisztség vagy szakmunkás funkció fogadja itt Önt. Természetesen a kereset a megszokott németországi munkaerő piacon hatályban lévő törvényes tarifák szerint történik.

Az AIDE GmbH. keres németül jól beszélő munkásokat: Ha Ön ismeri a német nyelvet, akkor a mi vállalatunk Önnek is kínál egy jól fizető németországi állást. Ismerjen meg Németországban egy hivatást és keressen pénzt.

Nemcsak betanított, illetve tanoncmunkát, hanem elit munkahelyet, egészségügyi tisztségeket, szellemi foglalkozású pozíciókat ajánlunk a Németországban lakni és ismeret szerezni szándékozók felé. Kiemelt együttműködő partnerünk a Müncheni Német Posta, mely céghez már több tucat belföldi dolgozni vágyót sikerült kiküldeni levélhordó, illetve csomagos postásként. Elit partnerkapcsolatunk a Siemens ahová fémmunkásokat juttattunk ki. A BMW autógyárhoz nemcsak autószerelőket hanem targoncásokat is szoktunk közvetíteni.

Honlap megtekintése: Arbeit - németországi munka
link: http://www.arbeit.hu