14
szep
2011
linkkatalógus

Stile Interio lakberendezés és ajándék

Stile Interio Lakberendezés és Ajándék – egyedi, modern és mindenki számára elérhető lakberendezési kiegészítők és ajándéktárgyak.
A Stíle Interio lakberendezési üzlet ötlete a már 2000-es évek elején megfogalmazódott, ugyanis a Váci úton lévő Stíle fürdőszobaszalon kapcsán felmerült az igény egy egyedi, modern és mindenki számára elérhető lakberendezési kiegészítőkkel, ajándéktárgyakkal és bútorokkal foglalkozó szalonra.
Így 2007. március 30-án megnyitott Magyarország és Budapest legfrekventáltabb bevásárlóközpontjában, a Westend Citycenter emeletén az első Stile Interio üzlet, ahol a világ minden tájáról érkező, a mai trendeknek megfelelő képkeretek, fotóalbumok, gyertyák, lámpák, órák, vázák, konyhai- és fürdőszobai kiegészítők, party kellékek, dekoráciok, továbbá modern stílusú nappali-, elő- és hálószoba és étkezőbútorok kaphatók. A bolt sikertörténete el sem kezdődött, pár hónap után a hatalmas érdeklődés miatt egy hatszor nagyobb helységbe, a mai helyére költözött az üzlet a WestEnd Citycenter földszintjén.

Honlap megtekintése: Lakberendezés
link: http://www.stileinterio.hu/