16
nov
2017
virtuarium

Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

Megálmodtad a korszakalkotó ötleted, újításod és kellő önbizalommal belevágnál egy saját vállalkozás indításába? Ugye nem akarsz néhány hónap múlva csődöt jelenteni és elbukni a befektetett (netán hitelből felvett) tőkéd és a belefercelt munkát?
Tudod már, hogy kik lesznek a vevőid, piacképes-e a terméked, (szolgáltatásod) és mekkora forgalmat kell elérned ahhoz, hogy nyereséges legyél (avagy elérd a fedezeti pontot)?
Gondoltál már arra, hogy leírod az elképzeléseid, a céljaid, valamint az azok megvalósításához szükséges eszközöket, hogy a vállalkozásod egész folyamata tervezhető legyen? Valójában ezt hívjuk Üzleti Tervnek, ami egy vállalkozás működését mutatja be 1-3-5 éves időtartamra az előkészületektől a kijelölt célokig és írja le a taktikai és stratégiai lépéseket a céljaid megvalósításához, és azok időzítését.
Persze lehetséges, hogy egy potenciális befektető, a bankod, vagy a pályázatíród kéri az üzleti terv elkészítését, és Te épp azon tanakodsz, hogyan is fogj hozzá?!
Az üzleti terv elkészítése az induló vállalkozások életében éppen olyan fontos, mint a már régóta működőknél, és egy kisvállalkozásnál épp annyira hasznos, mint egy multinál.
Mint minden kezdet, egy Üzleti Terv elkészítése is nehéz, ha nem tudod, hogyan is állj neki.
Először is keresd fel az Üzleti Terv tanácsadó honlapunkat, és az ott található útmutató alapján írd le a gyártási folyamatot, a célpiacot, készítsd el a marketing, internet marketing és értékesítési terved, alátámasztva pénzügyi és eszközkimutatással.
Honlapunk útmutatása alapján ingyen elsajátíthatod egy üzleti terv elkészítésének a trükkjét.
Persze érdemes segítséget is igénybe venni, mert egy külsős, profi, megfizethető tanácsadó ötleteivel milliókat kereshetsz!

Honlap megtekintése: Üzleti terv kisvállalkozóknak
link: http://uzletiterv.virtuarium.hu