gitár

18
júl
2012
linkkatalógus

Hol keresel saját gitártanárt?

Mi kell ahhoz, hogy valaki megtanuljon gitározni? Mi hátráltat leginkább abban, hogy megtanulj gitározni? Az első helyen általában az idő áll, de szorosan követi a gitártanár.

01
jún
2012
linkkatalógus

Kezdőknek gitároktatás online

Most egy egyedülálló lehetőség vár! Gitároktatás ingyen, online egy hónapig. Ennyi idő ugyanis pontosan elég, hogy alapszintű gitártudásig tornázd fel magad a totális gitár-analfabetizmusból.

27
feb
2012
linkkatalógus

Gitár hangolásának alapjai

Aki elszánja magát, hogy gitározni tanul, az első és legfontosabb lépés ebben a folyamatban, hogy megtanulja saját maga behangolni a gitárt, hogy a gyakorlás már jó hangzás mellett történjen.

21
feb
2012
linkkatalógus

Gitárok

Már régóta vonz, hogy meg kellene tanulni gitározni? Megvan az első gitárod, vagy előkotortad ifjúkorod immár poros hangszerét a szekrényből?

03
feb
2012
linkkatalógus

Gitárakkordok

Szeretnéd, ha te lennél nyáron a srác vagy a csaj, aki a tábortűz körül a Balaton partján gitárjátékkal adja meg az alaphangulatot? Mert akkor még éppen bőven időben vagy.

14
aug
2010
linkkatalógus

Minden, ami gitár!

Ha csíped a gitárokat és a rock and roll akkor itt a helyed! A gitár-gitározás lap rengeteg hasznos információt tartalmaz a pengetős hangszerek világáról.