lakásfelújítás

19
szep
2016
siscolakas

Lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében.

Cégünk több mint 10 éve foglakozik lakásfelújítással Budapesten és Pest megyében. Munkatárasaink korábban Franciaországban dolgoztak és ott szereztek tapasztalatot lakásfelújítás teljes lebonyolításában. Célunk, hogy ügyfeleink részére a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

12
aug
2016
flamingohun

Minőségi lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében.

A Flamingo Enteriors Kft minőség és egyedi igényeket kielégítő lakásfelújításra specializálódott. Lakásfelújítás szolgáltatásunkat Budapest és Pest megye területén nyújtjuk.

23
ápr
2015
hurrycan

Lakásfelújítás, egyedi bútor tervezés profikkal

A lakásunkat egy életen át csinosítjuk, változtatjuk, esetenként lakást is cserélünk kisebbre, nagyobbra kinek milyen élethelyzet következik, de teljesen készen sohasem leszünk.

22
ápr
2013
Nagamine

Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba felújítás része a megfelelő berendezési és használati eszközök cseréje mellett az időtálló, tartós falburkolatok kiválasztása is.

25
feb
2013
akarmi

Olcsó lakás felújítás segítségünkkel!

Cégünk lakás felújítást vállal Budapesten akár családi házak akár panel lakásokról legyen szó. Ha teljeskörű lakásfelújításról beszélünk nagyon fontos a szervezés és a munkafolyamatok összefogása.

17
nov
2011
linkkatalógus

Lakásfelújítást tervez?

A lakásfelújítás az a munkafolyamat, amelyhez célszerű szakembert felkérnünk. Hiszen ha egymagunk nekiállunk, az, biztos, hogy nem lesz olyan tartós, mint ha hívnánk egy, erre szakosodott szakembert!