25
ápr
2018
linkkatalógus

Holisztikus és alternatív gyógymódok, amelyek segítenek, hogy harmonikusabban éljünk életünket, kapcsolódjunk Önmagunkkal

Olyan módszereket és eszközöket kínálok Neked, amelyek a segítenek, hogy harmonikusabban, boldogabban és kiegyensúlyozottabban éld az életed. Legyen szó testi, szellemi vagy lelki gyógyulásról, úgy gondolom, minden esetben komplexen szükséges kezelni az adott helyzetet, állapotot. És olyan megoldásokat, változást eszközölni, beépíteni az életünkbe, amelyek minden szinten tudják segíteni az előrehaladásunkat. Ha testünk gyógyulására vágyunk, akkor fontos, hogy ne csak a lelkünk oldaláról indítsuk a folyamatokat, hanem fizika testünket saját nyelvén is szólítsuk meg (pl. étkezés, mozgás, jóga, testkapcsolat, testtudatosság). De ha a másik oldalról nézzük, akkor is elmondható, hogy ha lelkünk mélyéről indított vágyakat szeretnénk elérni, akkor is kihagyhatatlan, hogy minden szinten, így fizikai és gondolati szinten is tegyünk a vágyott eredményért.
A gyógyulás, változás minden esetben egy önismereti út is egyben, hiszen saját belsőnk megismerésén keresztül vezet az út.
Ebben tud segíteni egy energetikai kezelés, amely segít megszabadítani olyan frusztráció és félelem alapú blokkoktól, amely akadályoznak, korlátoznak minket. Így közelebb kerülünk valós Énünkhöz. SVT kezelés során pedig a tudatalatti blokkokat keressük meg, tudatosítjuk, majd elengedjük őket. Jóga, meditáció során pedig még erősebben kapcsolódunk önmagunkhoz. Női jóga finom mozgásaival jelentősen tudjuk növelni a testtudatosságunkat, kapcsolódunk testünkkel és fizikai szinten is beindítjuk a gyógyító folyamatokat.

Honlap megtekintése: Magicca alternatív kezelések
link: https://magicca.hu