24
feb
2011
linkkatalógus

Infraszauna, igazán hatásos!

Az infraszauna jótékony hatásai közé tartozik a bőr megszépítése és az immunrendszer erősítése is. Alacsony hőfokon működik (40-60 fok), ezáltal bátran használhatjuk a hét minden napján, nem fogja megterhelni szervezetünket. A szauna a mélyen fekvő szövetek felmelegítésének elve alapján működik, az infravörös sugárzás átadja az energiáját a bőr alatt található víznek, ezáltal izzadást okoz.

A meleg hatására a vérerek kitágulnak és több oxigént juttatnak a szervezetünkbe, melynek hatására a máj és a vese gyorsabb kiválasztásra képes, így több méreganyag távozhat testünkből. Elősegíti a narancsbőr kezelését és a ráncok eltüntetését is az öngyógyító folyamat során. A megfelelő táplálkozás mellett a fogyókúrában is nagy segítséget nyújt a kalóriák elégetésével.

Ajánlott sportolók számára is, elősegíti az izmok lazulását, ezáltal sportolás előtt felér egy bemelegítéssel, mellyel elkerülhetőek a sérülések. Az elvárt javulás érdekében persze rendszeres infraszauna használat szükséges. Már heti 2-3 alkalom elegendő, hogy megelőzzük a betegségeket és hozzájáruljunk az egészségesebb életmódhoz! Vegye Ön is igénybe az infraszauna jótékony hatásait!

Honlap megtekintése: infraszauna
link: http://www.infraszauna.me/