09
már
2020
linkkatalógus

Olcsó elektromos padlófűtés, fűtőpanel, fűtőszőnyeg, minőségi elektromos kazán

Tudja, hogy új építésű házaknál mennyire megszigorították a károsanyag kibocsátási értékeket? És számol Ön a rezsiköltséggel? Aminek a legnagyobb részét a fűtés teszi ki, amin pedig rengeteget lehet spórolni, ha napelem rendszert szerel a tetőre és elektromos árammal oldja meg nem csak a világítást, de a fűtést és a hűtést is. Erre a leghatékonyabb, legegyszerűbb és legolcsóbb módszer napelem + elektromos kazán + elektromos padlófűtés és infrapanel használata. Az elektromos padlófűtés kellemes, folyamatos meleg áramlást biztosít, ami gyorsan felfűti a lakást. A fűtőszőnyeg előnye, hogy egyszerűen felszedhető, így ha albérletben lakik, vagy az irodáját költözteti, akkor könnyen magával viheti.
A konyhában és ebédlőben nagyon kellemes, ha télen nem a hideg kövön kell lépkedni, hiszen a padlófűtés által felmelegített burkolólapokon akár zokniban vagy harisnyában is járkálhatunk. Az általunk forgalmazott fűtőhálóhoz kifejezetten erre a célra szánt laminált padlót és parkettát is forgalmazunk, amelyek jól bírják a padlófűtést, és remek megoldás az előszobába, nappaliba és hálószobákba.
Webáruházunkban elektromos radiátorok és fűtőpanelek nagy választékából választhatja ki az Önnek legszimpatikusabbat: különböző méretű, teljesítményű és színű infrapanelek közül választhat, amelyek díszei lesznek a lakásnak és irodának egyaránt. Falra szerelhető hősugárzóink megoldják a helyhiány gondját és remek fűtési lehetőséget kínálnak konyhába vagy fürdőszobába.
Ahol a szellőzéssel együtt kell megoldani a fűtést, a legjobb módszer egy fűtőventilátor, ami csarnokfűtésre és műhelyfűtésre is tökéletesen alkalmazható, főleg, mivel a szellőztetés gondját is megoldja.
Nagyobb terek kifűtésének biztosítására elektromos kazánra van szükség. Ha kiszámolja, hogy mennyibe kerül egy kandalló, egy kémény, a gáz tervezése és engedélyeztetése, majd a gázszámla fizetése, és ezt összehasonlítja egy napelem rendszer kiépítésének és üzemeltetésének költségével (ami utóbbi ingyen van), akkor rájön, hogy üzemeltetését tekintve mennyivel jobban megéri a napelemek által előállított árammal fűteni! Elektromos kazánjaink a túlhűlés/fagyás és túlmelegedés ellen is automata védelemmel vannak ellátva.
Mivel senki sem szeret a hidegben ücsörögni, még amikor a lelki békéjét keresi, akkor sem, ezért eme probléma megoldását szolgálja a templomi padfűtés rendszer.

Honlap megtekintése: elektromos padlófűtés
link: https://otthonmester.hu