11
ápr
2018
linkkatalógus

Optimális Légfékcentrum felújítások és kamionszervíz

Cégünk legerősebb magját képezik a légfékalkatrész felújítások, ezek közé soroljuk első helyen a féknyereg, szelep, kompresszor felújításokat teherautók, mezőgazdasági és épitőipari gépek részére.

Már nem működőképes, meghibásodott, úgymond kidobni való légfékalkatrészekkel küszködik? Hozza el hozzánk, mi felújitjuk. Minden hiányosságra találunk megoldást. Ebben a tevékenységben több mint fél évszázada kerültünk piacra, Minden ami a felújítással jár, belefonjuk eddig elért eredményeinket, tapasztalatainkat, és hatékonyan építjük újra az elkopott féknyergeket, pneumatikjus szelepeket, légfék kompresszorokat.

A technológiánk a minőségre alapul.

Miért fontos számunkra az újjáépítés technológiája? Mert az ügyfeleinknek a legjobbakat kínáljuk: hiszen mindenki számára arra törekedünk, hogy elfogadható áron fel tudjuk újítani a légfékalkatrészeket.. Végső soron bebizonyítjuk, hogy a felújított egyenlő az újjal.
Jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla.
Törekedünk a legminőségesebb, a legeredményesebb felújításra, kizárólag a gyártó által jóváhagyott alkatrészekre alapozunk.

Tudjuk, a fékrendszer a biztonsági szempontból a legfontosabb része a járműnek. Számunkra is kézenfekvő, hogy vállalatunk 12 hónapos garanciát ad minden felújított termékre. Megbízhatóságot és pontosságot tükrözve előnyös árainkkal egybeszőve vásárlóink elégedetten térnek vissza hozzánk.
Bővebb információt weboldalunkon kínálunk.

Honlap megtekintése: Légfékalkatrészek felújitása
link: https://legfekcentrum.hu/