17
Május
2019
linkkatalógus

Poliurea bevonat szórógép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

Mi kell egy horgásznak? Profi felszerelés, horgászbot, csónak. Sajnos egy horgász ladik ütődik, kopik, kiszívja a nap, korrodál, ezért rendszeresen karban kell tartani, amire a legjobb megoldás a poliurea bevonat, amely kopásálló, vízálló, fagyálló és csúszásgátló felületet képez.
A technológia megismerése egy saját szórógép beszerzése mellett döntöttünk, amivel bérmunkát is vállalunk.
Csónakfelújítás szolgáltatásunk horgászcsónakok és kisebb hajók külső-belső poliurea bevonat szórására terjed ki. Csónakja a MagnumTech Kft felújítását követően még évekig tündökölni fog a víz színén!
Amennyiben Ön áruszállítással foglalkozik, akkor a kisteherautója, pick-upja sérülései, kopása, rozsdásodása nem mutat valami bizalomgerjesztően a megbízók, vásárlók vagy későbbi értékesítéskor a gépjármű vásárlójának a szemében. Ezért mindenképp gondoljon ránk, miszerint a számba vehető felújítási lehetőségek közül legkedvezőbb a poliurea bevonat!
Gépeink aktív felhasználójaként mindenkinek ajánlom a poliurea bevonatú technológiát, mert legyen az platófelújítás, raktérfelújítás, csónakfelújítás, mi örömmel vesszük kézbe a szórópisztolyt és alkotunk maradandót!

Honlap megtekintése: Poliurea bevonat készítés
link: http://poliureabevonat.hu