angol

28
jún
2012
linkkatalógus

A legkönnyebben angolul

Ismerjen meg egy gyakorlott angoltanárt! Szeretné képzett nyelvoktató nő segítségével gyakorolni az angol beszédet? A tanárnő másfél évtizede szeretteti meg velünk az angol nyelv használatát.

25
jún
2012
linkkatalógus

Gyorsan kényelmesen angolt tanulok

Amikor végre lenne egy kis időm angolt tanulni, nem arra akarom elfecsérelni, hogy elutazok a tanárhoz és órákat veszek majd értékes idő megy el arra, hogy hazajussak vagy esetleg arra hogy várok a ta

24
ápr
2012
linkkatalógus

Angol nyelvtanulás gond nélkül

Ha gond volt eddig az angol nyelvtanulás terén, akkor most ez a gond megoldódik! Lépj fel honlapunkra és mi bevezetünk a barátságos, könnyed és gyors angol nyelvtanulás rejtelmeibe.

17
ápr
2012
linkkatalógus

BME angol nyelvvizsga megoldási tanácsok

A BME angol nyelvvizsga sikeres letételének a titka, hogy gyakorold be a feladatokat, és tudd helyesen beosztani az idődet. Hosszúak a feladatok, nem szabad elveszned a részletekben.

02
ápr
2012
linkkatalógus

Használjon online szótárt

A szótár mindig pont akkor nincs az ember keze ügyébe, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ennek végérvényesen vége.

26
már
2012
linkkatalógus

Profi angol tolmács fordító

Tolmácsolás: Szakterületem az úgynevezett konszekutív tolmácsolás, a hazánkba érkező külföldi küldöttségek, illetve kiutazó magyar csoportok mellett. A Honvédelmi Minisztériumban eltöltött évtized alatt nagy munkabírást, fegyelmezett, precíz tolmácsolási készséget sajátítottam el a legmagasabb politikai és katonai vezetés számára végzett munkám során. A diplomáciai és minisztériumi feladataim megkövetelték a nemzetközi protokoll ismeretét is csakúgy, mint a legmagasabb szintű precizitást.