cégalapítás

23
nov
2018
linkkatalógus

Székhelyszolgáltatás kedvező áron, cégalapítás ingyenesen.

Székhelyszolgáltatás Budapesten és Újlengyelben. Budapesten belül Budán és Pesten is. Újlengyelben iparűzési adó mentes helyen, ahol 0% az iparűzési adó mértéke tartósan.

12
ápr
2018
linkkatalógus

Logosz Cégcsoport - Minden, ami cégügy

A Logosz Cégcsoport a cégügyek összes területén szakszerű segítséget nyújt a kezdő- és a már meglévő céggel rendelkező vállalkozók számára.

21
okt
2017
Fabbro

Székhelyszolgáltatás és cégalapítás egy helyen

A Logosz cégcsoport sok éves tapasztalattal rendelkezik cégalapítás és székhelyszolgáltatás terén, így hatékonyan és megbízhatóan tud segíteni azoknak, akik céget szeretnének létrehozni.

22
ápr
2015
linkkatalógus

Cégalapítás Miskolc és környékén cégjogász segítségével

Vállalkozásfejlesztő irodánk fő tevékenysége a könyvelés, továbbá a kft. alapítás. Munkánkat a Borsodi megyeszékhelyen (Miskolcon) a belvárosában végezzük. Az ügyintézés idejére a parkolás ingyenes.

13
jún
2013
akarmi

Tekintse meg könyvelői szolgáltatásainkat!

Amennyiben ön rendelkezik vállalattal, akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy nem mindegy a törvényesség és a bevétel szempontjából, hogy milyen minőségű könyvelést kap.

12
szep
2012
akarmi

Cégalapítás szakszerűen

Nem szeretnénk beképzeltnek tűnni, de a cégalapítás egyszerűen a vérünkben van, hiszen nincs az a szituáció, amit ne tudnánk ezzel kapcsolatban megoldani.