energetikai tanúsítvány

23
aug
2013
linkkatalógus

Energetikai tanúsítvány

Európai Unió tagállamaiban kötelezővé tették, hogy minden épület rendelkezzen energetikai tanúsítvánnyal. Ezzel ugyanis jobban tudnak törekedni az energiatakarékosságra.

26
már
2013
akarmi

Biztonságos és gyors ingatlan eladás

Éljen ön vidéken, vagy Budapesten, ingatlan irodánk önnek is hű társat fog jelenteni, az adás-vételben, az ingatlan eladásában, de még bérbeadásban is.

19
már
2013
irokob

Energiatakarékosság az épületeknél

A kőolaj, a gáz és egyáltalán az energia a mindennapjaink része lett, észre sem vesszük mindennapjaink során, talán csak akkor ha kifogy az autónkból a benzin, vagy kimaradozik az áram.

04
már
2013
akarmi

Olcsó energetikai tanúsítvány

Aki energetikai tanúsítványt szeretne igényelni, az biztosan nem jókedvéből teszi azt, hanem azért, mert tudja, hogy ennek az igénylése kötelező abban az esetben, ha el szeretné adni az ingatlanját.

24
Május
2012
linkkatalógus

Kötelezővé vált az energetikai tanúsítvány

Olvasott róla, hogy megváltoztak 2012. január 1-jével az ingatlan adásvétel, továbbá a tartós – az egy évet meghaladó – bérbeadás szabályai?

15
feb
2012
linkkatalógus

Kinek kell Energetikai Tanúsítványt készíttetni?

Az Energetikai Tanúsítvány a 176/2008 Kormányrendelettel lett kötelező 2012-től. Akik lakásukat, ingatlanukat eladják, vagy egy évet meghaladóan bérbe adják azoknak kötelező elkészíttetni.