lakásbiztosítás

30
szep
2014
imotka

Lakásbiztosítás kötés pillanatok alatt

Manapság senki sem szeret időt fecsérelni olyan elfoglaltságra, amit sokkal gyorsabban is elintézhet. Mind inkább ebbe a körbe tartozik a lakásbiztosítás megkötése is.

03
dec
2012
yatoo

Global lakásbiztosítás kötés

Az Aegon biztosítás odafigyel otthonunk védelmére is, és erre különleges csomagot tervezett meg. A lakásbiztosítás nem védi a faépítményeket, vállalkozásunk épületeit, fóliasátrakat.

16
szep
2012
linkkatalógus

Lakásbiztosítási információk

Ha biztosítást szeretne kötni lakására, nézzen utána, mert jó ha ingatlanbiztosítás vétel előtt tisztában van a lakásbiztosításokkal kapcsolatos tudnivalókkal. Gondolja végig rendesen!

25
aug
2012
linkkatalógus

Lakásvásárlásra felkészülni!

Hogyan mérje fel reálisan saját lakás-igényeit? Mik azok a tényezők, melyeket mérlegelnie kell lakásvásárlásnál? Kérdések, amiket mindenképpen fontos tisztázni. Miként alkudja le a lakás árát?

25
aug
2012
linkkatalógus

Lakásbiztosítási segédlet

Miként védje meg otthonát a természet okozta károktól? Mit tegyen a lakástűz ellen? Lakásbiztosítás lenne a megoldás? A Lakaskarok oldal ezekre a problémákra kínál megoldást.

24
aug
2012
linkkatalógus

Lakásbiztosítások az AegonDirekt-től

Biztosítsa otthonát Magyarország biztosításban piacvezető biztosítójánál! Gondoljon csak az egyre szélsőségesebb időjárásra, illetőleg gondoljunk a csőtörésekre!