szolgáltatás

13
aug
2012
linkkatalógus

Szakszerű duguláselhárítás a cégünknél

Mindenki lakásában akarata ellen is előfordul néha egy kisebb-nagyobb dugulás, és van hogy ez olyan méreteket ölt, hogy magában már nem tudja megszüntetni!

18
júl
2012
linkkatalógus

Energia tanúsítvány itt igényelhető

Energia tanúsítványra van szüksége lakásodnak? Ha remek ajánlatra vágysz, akkor látogass el internetes oldalunkra, ahol a legjobb ajánlatot kínáljuk neked.

08
Május
2012
linkkatalógus

Székhelyszolgáltatás Budapesten

A székhelyszolgáltatás hatékony költségcsökkentő módszer, segítségével a cég ügyvezetője komoly kiadásoktól kímélheti meg magát, úgymint irodabérlet, alkalmazottak tartása a székhelyen.

07
már
2012
linkkatalógus

Lakásbiztosítás értékeinkért is

A lakásbiztosítás nem konkrétan csak a lakásunk megrongálódása esetén lehet hasznos. Sokan nem tudják ezt, azért szeretném elmondani, mert én is csak nemrég tudtam meg.

01
már
2012
linkkatalógus

Olyan költöztetési cég, aki vigyáz a kerámiára

A kerámia raktárnak találtam egy másik helyet a városon kívül. Átszeretnék oda költözni, csak nem tudom még, hogy melyik céggel oldjam meg a költöztetést.

18
jan
2012
linkkatalógus

Medence hőszivattyúk

A hőszivattyú működési elve hasonlít a hűtőgépekére, de fordítva zajlik a ciklus: a szivattyú az alacsonyabb hőmérsékletű közegből vonja ki a hőt, és leadja az így nyert energiát a melegebb területen.