Állás, állásközvetítők

21
dec
2016
haloszem

Friss állások Budapesten

Fedezze fel az Önnek leginkább tökéletes állást Budapesten a Workania kínálatából. Az oldalon lévő budapesti állások sűrűn frissülnek, naponta akár többször is!

28
feb
2016
haloszem

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei állások

Amennyiben épp Borsod-Abaúj-Zemplén megyében szeretne állást keríteni magának, a Workania oldalra számíthat!

31
okt
2015
linkkatalógus

Aupairfect az au pair program

Külföldön szeretnél elhelyezkedni? Nem tudod hogyan vágj bele?

26
okt
2015
haloszem

Válogasson az orosházi álláshirdetésekből

Orosházi állás böngészésében segít a Workania! Sűrűn új orosházi álláshirdetésekkel bővül a lista. Szóval ajánlott időnként ránézni!

15
júl
2015
haloszem

Minta az önéletrajz elkészítéséhez

Az oldalon látott önéletrajz minta az olyan embereknek jelenthet némi segítséget, akik nem biztosak abban, hogy mimódon is kellene saját önéletrajzukat megkreálni.

28
ápr
2013
linkkatalógus

Keressen pénzt Ön is Németországban

Vállalatunk megalapítása óta igen határozott megbecsülésre hivatott a Német munkavállalói állásbörzén. Több száz partnereink közt megtalálhatók a BMW AG, Deutsche Bahn AG, E.ON AG, Lear Corporation, Münchner Rück, Siemens AG, világszerte jól ismert vállalatok is. A jelenlegi németországi álláslehetőség jelentős lehetőségeket kínál az EU-s lakosoknak, így a magyar jól felkészült munkavállalóknak, specialistáknak, és betanított, alkalmi munkát igénylőknek is. Most remek Németországban a munkalehetőség, ugyanis a német munkaerő piacon most jóval többen mennek nyugdíjba, mint kezdenek munkát.