Zene

15
okt
2015
linkkatalógus

Esküvői és rendezvény DJ ajánlata

Esküvői dj szolgálat és profi hangtechnika. Csodálatos fénytechnika és minden olyan technikai igény kielégítése, ami csak szóba jöhet egy esküvőn.

19
Május
2015
yatoo

Retro dj-vel a dallamok szárnyán

Ha valami fennmarad az nem véletlenül történik. Egy retro dj fegyverarzenáljában sorakoznak mindazok a gyöngyszemek, amik mélyen megérintik a lelkünket vagy csak hajnalig a táncparketthez szögeznek.

27
okt
2012
Botond

Voice hírek és érdekességek

A TV2 elhozza a nézőknek a The Voice című műsort, mely a világ több országában már nagy sikerrel futott. A legjobb énekeseket keresi az ismert emberekből álló zsűri.

04
okt
2012
sankadi

Zene videók a youtuberól és mindenhonnan

Youtube zenéket keresgélve érdemes körbenézned itt is, mert az egyes számok válogatva vannak és csak minőségi videót találsz. Ha szeretnéd a friss videókat megnézni, akkor bátran nézz körbe.

13
szep
2012
sankadi

Hallgass te is zenét bárhol és bármikor

A zenehallgatás az elmúlt száz évben nagyon durva változáson ment el. Hiszen régen maximum élőben lehetett hallani és a legtöbb zeneszám még írásban is alig volt rögzítve.

16
ápr
2012
linkkatalógus

Online rádió

Az online rádió választékot mutatjuk be neked. Ha rádiós finomságot szeretnél hallani, az I-FM rádiókat rendszerező weblap számos rádiót közvetít a zenéket kedvelő látogatóknak.